Airconditioning

Onze merken

Bij luchtgroen staan we voor kwaliteit en daarom werken wij met de beste merken! Géén budgetkeuzes en B-merken. U heeft bij ons de keuze uit de A-merken Daikin en Mitsubishi Heavy Industries. Van beide merken bieden wij meerdere modellen aan zodat er altijd iets voor u mogelijk is.

Verkoelen, Verwarmen en verbeteren van de luchtkwaliteit zijn belangrijke pijlers! Naast het verduurzamen van uw woning bespaard u ook nog eens op de kosten. Verwarmen met een airco is namelijk stukken voordeliger dan verwarmen met de bestaande verwarming. Daarnaast zal ook uw leefklimaat in huis sterk verbeteren, dit door de filters die onze systemen bevatten. Deze filters halen stof en andere onzuiverheden uit de lucht waardoor u deze niet meer inademt.

SRK-ZR

Het SRK-ZR-model is er voor grotere ruimtes, door zijn brede omkasting en zijn krachtige luchtstroom heeft de unit de gave om effectief en gelijkmatig de grote ruimte te koelen of te verwarmen.

SRK-ZSX

De SRK-ZSX is een aantrekkelijke, goed ontworpen wand airconditioner die bekend staat als de Diamond-serie van Mitsubishi Heavy Industries. De airconditioner voldoet aan de uitstekende energie-efficiëntie en krijgt de hoogste seizoensgebonden energiebeoordeling van Europa namelijk (A+++).

SRK-ZS

Het SRK-ZS-model biedt u een hoog seizoensrendement, comfortkoeling of- verwarming en kan eenvoudig in uw
interieur worden toegepast. Daarnaast heeft de wand airconditioner enorm veel opties wat u persoonlijke levensstijl ten goede komt.

SENSIRA

Wandmodel voor laag energieverbruik en aangenaam comfort.

COMFORA

Discreet wandmodel voor hoog rendement en comfort.

PERFERA

Aantrekkelijk wandmodel voor de perfecte luchtkwaliteit.

STYLISH

Design dat voor zích spreekt.

Altijd én overal uw airconditioner bedienen? Door gebruik te maken van de (optionele) Wifi module kunt u d.m.v. de App op uw smartphone, laptop of tablet uw airconditioner snel en eenvoudig bedienen op de door u gewenste plek.